Upea kunnianosoitus Queenille Lontoossa – Carnaby Street valaistiin lyriikoilla

Matkailu · Terhi Piiroinen

Baareistaan ja vapaamielisestä seksikulttuuristaan tunnettu Lontoon Soho sijaitsee Oxford Stretin ja Piccadilly Circuksen välissä, keskellä turistien suosimaa aluetta. Nyt Sohossa sijaitseva Carnaby Street on saanut Queen-aiheisen valaistuksen loppuvuoden ajaksi.

Äskettäin julkaistu Queen-elokuva Bohemian Rhapsody on innostanut Carnaby Streetiä valaisemaan katunsa upeasti ja tarunhohtoisesti elokuvan tyyliin. Valaistus on täynnä Queenin Bohemian Rhapsodyn lyriikoita.

Mikäli suunnistaa tämän vuoden puolella Yhdistyneen kuningaskunnan pääkaupunkiin, kannattaa vierailla samalla Carnaby Streetillä. Vastailmestynyt Bohemian Rhapsody -elokuva on jakanut kriitikkojen mielipiteitä. Se on kuitenkin yksi aikakautemme suurimmista tuotoksista.