Haluatko onnellisen parisuhteen? Nämä ominaisuudet kertovat rakkaudesta

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kahden ihmisen tapaaminen, ihastuminen ja rakastuminen voi olla sattumankauppaa. Yleensä aito rakkaus saapuu elämänään silloin, kun sitä vähiten odottaa. Väkisin etsimällä saavuttaa harvoin pitkäaikaista onnea etenkin, jos tyytyy ensimmäiseen mahdolliseen ehdokkaaseen.

Deittailu ei tarkoita sitä, että kahlaa kumppaniehdokkaita läpi viikkotolkulla, eikä loppupeleissä anna kenellekään mahdollisuutta syvemmän tason tutustumiseen. Onnellinen parisuhde on kuitenkin mahdollisempi silloin, jos toinen osapuoli on yhtä tosissaan. Tunteita ei voi, eikä saakaan pakottaa, jos haluaa aidon kumppanuuden.

Suhdetta ei kannata aloittaa, ellei toinen osapuoli ymmärrä mahdollisia epävarmuutekijöitä. Oikeaan suuntaan menevässä parisuhteessa osataan halata ja vakuuttaa, että asiat ovat hyvin. Seurusteluun sopiva henkilö tekee mielitiettynsä olon spesiaaliksi ja antaa hänelle tarpeeksi huomiota suhteen alkumetreiltä saakka, The Power Of Silence raportoi.

Rakkauden on tunnuttava turvalliselta ja luonnolliselta – kuin omalta kodilta. Parisuhde vaatii töitä onnistuakseen, mutta tällöin molempien osapuolten on oltava valmiita rakentamaan yhteistä matkaa paremmaksi. Onnellisin liitto on se, jossa sen molemmat osapuolet voivat kasvaa yhdessä oman itsensä paremmiksi versioiksi.