Ihmis-Ken juhli Paris Hiltonin kanssa – ökyrikkaat perijät samassa yökerhossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brasilialaissyntyinen Rodrigo Alves tunnetaan myös nimellä ihmis-Ken. 34-vuotias muovinukkea muistuttava mies on aiemmin paljastanut, että hänen varakkaat vanhempansa ovat mahdollistaneet useta kymmenet kauneusleikkaukset. Rodrigo Alves on pässyt pintaliitopiireihin erikoisella ulkonäöllään.

Nyt ihmis-Ken on julkaissut Instagramissa kuvia muotisuunnittelija Roberto Cavallin omistamalta JustCavalli-klubilta Milanosta. Rodrigo Alves oli osallistunut yökerhon iltaan, jossa esiintyi rikkaana perijättärenä tunnettu Paris Hilton. Tapahtumassa lanseerattiin naisen nimeä kantava kosmetiikkatuotesarja.

Yli 60 kertaa plastiikkakirurgin toimenpiteisiin turvautunut Rodrigo Alves näytti nauttivan punaisen maton salamavalojen loisteesta ja julkkisjuhlan tunnelmasta. Suomalainen Arman Alizad kävi seuraamassa taannoin miehen kylkiluiden poistoleikkausta ja tutustui ihmis-Kenin muovisen kuoren sisällä olevaan ihmiseen. Arman kuvaili miestä ”tavalliseksi jäbäksi”.