Nainen yritti hävittää todistusaineistoa – söi lasisen huumepiipun

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen nainen oli jäänyt poliisin haaviin eräänä perjantai-iltana. Viranomaiset halusivat tutkia 52-vuotiaan Dariel Huttonin käsilaukun sisällön. Nainen kaivoi kassistaan lasisen crackpiipun ja pani sen suuhunsa.

Viranomaiset olivat nähneet, kuinka Dariel Hutton oli sujauttanut lasipiipun suuhunsa. He pyysivät naista avaamaan suunsa samalla, kun panivat häner käsirautoihin. Nainen ei suostunut avaamaan suutaan vaan ryhtyi pureskelemaan piippua, The Smoking Gun uutisoi.

Sen jälkeen viranomaiset huomasivat, kuinka Hutton yritti niellä suunsa sisältöä. Poliisi näki lopulta, kuinka nainen teki suuren nielemisliikkeen. Sen jälkeen Hutton avasi suunsa, eikä piippua enää näkynyt, mutta naisen kitalaessa oli verta vuotava haava. Hänet toimitettiin telkien taakse odottamaan tuomiotaan, sillä piipun lisäksi naisen käsilaukussa oli laittomia metadonipillereitä.