Maailman seksikkäin DJ-kaunotar bikineissä – miljoonien miesten päiväuni?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäin DJ-kaunotar on nykyisin mitä suurimmalla todennäköisyydellä Madison Louch, joka tunnetaan paremmin hänen taiteilijanimellään DJ Madds. Hän joutui muutama vuosi sitten skandaalin keskiöön, kun hakkeri sai käsiinsä myös hänen alastonkuviaan monien muiden julkkisnaisten tavoin.

Madison Louch nähdään usein poseeraamassa rohkeissa Instagram-kuvissa, ja nyt hän poseeraa yhdessä ystävänsä kanssa bikineissä niin valokuvassa kuin videollakin. Näyttävät kaunottaret ovat suunnanneet lomailemaan Jamaikalle, jossa myös monet tuoreista kuvista on ikuistettu.

Yhdysvaltalainen Madison ”DJ Madds” Louch on mallikaunotar ja DJ, joka tuli kansainvälisesti tunnetuksi viimeistään silloin, kun rikolliset saivat hakkeroitua hänen alastonkuvansa Applen iCloud-palvelusta. Hakkerit ryhtyivät kiristämään rahaa kuvia vastaan, mutta maksun sijaan Louch marssi poliisin puheille ja auttoi järjestämään rikollisille ansan.