Donald Trump ei osannut sulkea sateenvarjoa – video naurattaa ympäri maailmaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentti ei tunnetusti ole aina ihan tehtäviensä tasalla oli kyse sitten puheiden pitämisestä tai jostain arkisista askareista. Nyt presidentti on paljastanut lisäksi, ettei hän ilmeisesti osaa sulkea sateenvarjoa.

Presidentti kuvattiin nousemassa Air Force One -lentokoneeseensa tihkusateessa, joten hänellä oli mukanaan suurikokoinen sateenvarjo. Lentokoneen ovella presidentti ei osannut pysähtyä sulkemaan sateenvarjoa, vaan yritti päästä sateenvarjon kanssa ovesta sisään. Sen osoittauduttua mahdottomaksi jätti presidentti sateenvarjon ulos.

Hetken kuluttua presidentin turvallisuudesta vastaavat Salaisen palvelun agentit joutuivat noutamaan sateenvarjon. Heiltä sen sulkeminen kävi parissa sekunnissa, vaikka sama urakka näytti olevan presidentille liian haastava tehtävä.