Hämmentävä video leviää verkossa – Meghan Markle korvattiin robotilla?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britannian kuninkaallisista liikkuu verkossa toinen toistaan erikoisempia salaliittoteorioita, eikä hoviin tuoreeltaan liittynyt Meghan Markle ole niiltä välttynyt. Nyt Meghanin on epäilty joutuneen jo robotin korvaamaksi.

Verkossa levinneellä videolla nähdään lyhyt leike Britannian Talent -ohjelmasta. Siinä yleisössä näyttävät istuvan prinssi Harry ja hänen tuore vaimonsa, Meghan Markle. Jälkimmäinen vaikuttaa kuitenkin oudon ilmeettömältä.

Elottomuudelle on kuitenkin luonnollinen selitys, silläkaksikon ei ollut tarkoituskaan olla oikeat Harry ja Meghan. Sen sijaan kyseessä olivat pariskunnan vahanukkeversiot. Nuket tullaan asettamaan lähitulevaisuudessa näytille Madame Tussaudsin maailmankuuluun vahamuseoon Lontooseen.