Kaikkien aikojen paras moonwalk – pariisilaismies viraalihitiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ranskan pääkaupunki Pariisissa asuva Salif Lasource on tanssia harrastava viraalijulkkis. Miehen Instagram-video nousi suureen suosioon erinomaisen tanssitaidon ansiosta. Hänellä on erityisesti hallussa Michael Jacksonin nimikkoliike moonwalk.

Sliding-tanssiin olennaisesti kuuluva moonwalk näyttää takaperinkävelyltä, mutta liike on kuin liikkuvan alustan päällä suoritettu. Salif Lasource osaa moonwalkin niin hyvin, että hänen tanssivideostaan on tullut valtavan suosittu. Useat julkkikset ovat jakaneet videota hehkuttaen.

Tanssijamies esittelee mielellään poppingtyylistä liikehdintää sosiaalisessa mediassa ja hän on osallistunut taannoin World Of Dance -televisio-ohjelmaan. Mies on varmasti bongattu mukaan showbisnekseen. Vähintäänkin Salif nähdään pian Ellen Degeneresin keskusteluohjelmassa haastateltavana. Siitä voi lyödä vaikka vetoa.