Sara Jean Underwood keikisteli vedessä – sensuelli kuva leviää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Sara Jean Underwood tunnetaan parhaiten Playboy-lehden sivuilla poseeraamisesta, ja hänet valittiinkin vuonna 2007 vuoden Playmateksi. Tähti on toiminut myös realitytähtenä ja G4-kanavan Attack of the Show -ajankohtaisohjelman juontajana.

Nyt Underwood on julkaissut sosiaalisessa mediassa upeita kuviaan, joissa hän esimerkiksi poseeraa hyvin antavassa topissa yhdessä apinan kanssa. Toisessa kuvassa Sara poseeraa hellissä tunnelmissa uimapuvussa ystävänsä Jessa Hintonin kanssa ja tuoreimmassa hän riisuu itsensä alastomaksi vedessä. Viimeksi mainittu kuva on ikuistettu Yhdysvaltojen Oregonissa sijaitsevassa Columbia River Gorgen luonnonpuistossa.

Sara Jean Underwood on opiskellut mallintöiden ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Ryan Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.