Tristan Thompsonin salarakas unohti rintaliivit – heruttelee estottomana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kurvikas 28-vuotias newyorkilainen Lani Blair nousi yhdessä yössä koko maailman tietoisuuteen. Khloe Kardashianin avomies Tristan Thompson nähtiin suutelemassa Lani Blairia vain muutama päivä ennen heidän yhteisen lapsensa syntymää. Blairin on kerrottu pitävät edelleen yhteyttä Thompsoniin.

Puolivuotiaan tyttären äiti Khloe Kardashian on sanonut, että parisuhteen ei tulisi satuttaa, joten hän on aikeissa jatkaa elämäänsä eteenpäin ykisnhuoltajana. Samaan aikaan, kun Tristan Thompsonin elämä kierii kriisissä, julkaisee miehen salarakas vähintäänkin eroottislatautuneita kuvia Instagramiin.

Lani Blairilla on kuvissa läpikuultavia ja muhkeita muotoja korostavia asuvalintoja. Kesällä kerrottiin, että Lani Blair pitää edelleen yhteyttä pienen vauvan varattuun isään. Tristanin on jopa väitetty maksavan naiselle kuukausittain rahaa, jotta hän pystyy huolehtimaan ulkonäöstään.

View this post on Instagram

Top: @fashionnova🍸

A post shared by Lani Blair (@laniblair) on

View this post on Instagram

Goodnight @fashionnova🖤

A post shared by Lani Blair (@laniblair) on

View this post on Instagram

Year 8, here we go! 💪🏾#cavs

A post shared by Tristan Thompson (@realtristan13) on