Ruotsalaisnainen siveli itsensä kuukautisverellä – ja julkaisi kuvan Instagramissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalainen naturisti Maxinne Björk aiheuttaa parhaillaan ihmetystä ja hämmennystä sosiaalisessa mediassa, koska hän on julkaissut itsestään valokuvan yltä päältä verisenä. Instagramissa julkaisemansa kuvan yhteydessä Björk kertoo, että hän on sivellyt itsensä kuukautisverellään.

Indonesian Balilla asuvan Björkin mukaan hän sai ajatuksen tempauksesta saavuttuaan kotiin tavallista tunteikkaampana. Hän tunsi yhtäkkiä vastustamatonta tarvetta sivellä itsensä omilla ”elämän nesteillään” ja pyöriä alastomana puutarhansa nurmikolla. Lisäksi hän kertoo purskahtaneensa pyöriessään lohduttomaan itkuun ja alkaneensa sen jälkeen nauramaan.

View this post on Instagram

Today after a very productive and super fun day, I just came home all emotional with lots on my minds that I just pushed a side cause I didn't have space to deal with it in the moment. I sat down and did some deep breathing, and all of a sudden felt a strong urge to cover myself in my life-giving fluids as a woman. So without really thinking of why or anything else, I just did. Smudged it out all over my body and then rolled around naked on the grass in my garden all covered in my menstrual blood. Smelled the earth and started crying intensely. Both from happiness and sadness. After some crying I started laughing instead. I’m so happy to have my mum in my life, we both help each other to get through some rollercoasters. The family situation we are in right now is just very draining. But thats life. And exactly how it is suppose to be in this moment. Accept and love ❤

A post shared by Maxinne Björk (@maxinnebjork) on

View this post on Instagram

I need to speak my mind in my mother tongue now, so I'm sorry for the Swedish. Men idag har varit en av de mäktigaste dagarna på länge i mitt liv – och det är höga betyg med tanke på att det mesta som flyter runt i min omgivning just nu är rätt mäktigt. Men idag – på ecstatic dance – så blev jag ett med vårt orgasmiska universum. Tillsammans med mig själv och med andra lika orgasmiska kärleksfyllda själar. Nu svär jag oxå, MEN JÄVLAR vad lycklig jag är för att vara just mig, i min kropp och hjärta. Känner mig så mäktig på ett så jordnära och kärleksfullt sätt. Mycket mäktigt nu, men mäktig är det ordet som beskriver min känsla som bäst. Riktigt mäktigt att vara jag. Tack

A post shared by Maxinne Björk (@maxinnebjork) on