Söikö Justin Bieber burritoa väärin? Tubettajat huijasivat sosiaalista mediaa

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sosiaalisessa mediassa levisi viime viikolla runsaasti huomiota saanut paparazzikuvaksi väitetty otos. Siinä Justin Bieber vaikutti syövän burritoa erikoisella tavalla, pidellen sitä käsissään sivuuttain.

Monet uutissivustot, kuten Cosmopolitan, Vice ja BBC tarttuivat nopeasti Bieber-uutiseen. Kuvan henkilö ei kuitenkaan ole tosiasiassa kuuluisa kanadalainen poptähti. Kyseessä on The Yes Theory -nimellä esiintyvien tubettajien luoma viraalihuijaus.

The Yes Theory käytti tempussa kanadalaista Justin Bieberin kaksoisolentoa, Brad Sousaa. Hänet lennätettiin Los Angelesiin ja puettiin samankaltaisiin vaatteisiin kuin poptähdellä on. Miljoonat ihmiset höynäyttäneen tempauksen kulissien taakse tutustutaan The Yes Theoryn tuoreella videolla.