Uusi James Bond -ohjaaja valittu – tuttu suosikkisarjan taustalta

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seuraavan James Bond -elokuvan tuotanto joutui yllättäen vaakalaudalle ohjaajaksi kiinnitetyn Danny Boylen jätettyä projektin erimielisyyksien vuoksi. Nyt elokuvalle on kuitenkin löydetty uusi ohjaaja.

25. Bond -elokuvan ohjaa Deadline-sivuston mukaan Cary Joji Fukunaga. Elokuvan kuvaukset alkavat maaliskuussa, ja sen ensi-iltaa kaavaillaan helmikuulle 2020.

Fukunaga tunnetaan parhaiten HBO:n True Detective -sarjan ensimmäisen kauden ohjaamisesta. Lisäksi hänen käsialaansa ovat kriitikoiden ylistämät elokuvat Ei nimeä ja Beasts of No Nation sekä Emma Stonen ja Jonah Hillin tähdittämä tuore Netflix-sarja Maniac.

Ohjaajan vaihtumisen lisäksi seuraavan 007-seikkailun viivästymiseen vaikuttivat pääosaa esittävän Daniel Craigin aikataulukiireet. Tähti otti taannoin vastaan roolin ohjaaja Rian Johnsonin Knives Out -elokuvassa, jonka kuvaukset alkavat marraskuussa.