Povipommi Katri Haapanen rajusta elämänmuutoksestaan: ”Vuosia sitten puhdistin anaalitappeja”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Katri Haapanen tunnettiin aiemmin nimellä Katri Sorsa. Hän tuli suomalaisille tutuksi muun muassa chat-juontajana ja rintavana Viidakon tähtöset -realitytähtenä. Myöhemmin hän yllätti monet ilmoittaessaan haluavansa papiksi ja opiskelevansa Laajasalon kristillisessä opistossa suntioksi. Nyt Katri on kommentoinut rajua elämänmuutostaan.

– Vuosia sitten puhdistin anaalitappeja lavan takana, katsoin esiintyjien lämmittelyä ja odotin vuoroani lavalle juontamaan. Se oli yksi osa elämääni backstagella. Nyt rukoilen pappien, suntioiden ja avustajien kanssa sakastissa. Sakasti on meille se backstage. Hyppy näiden kahden asian kesken on suuri, mutta se osa elämääni, Katri Haapanen kirjoittaa Instagramissa.

Haapanen kertoo lähteneensä opiskelemaan alaa, koska halusi löytää kanavan tehdä asioita, joilla on oikeasti jokin merkitys. Hänen mukaansa suntion ammatti on mahdollistajan työtä. Elämästään parhaillaan kirjaa kirjoittavan entisen realitytähden ja nykyisen suntion elämänmuutos tuli monille suurena yllätyksenä.

– Voin sanoa, että tämä on osa elämääni ja osa matkaani. Elämäni tähän asti on ollut surullista, outoa, iloista, monimutkaista, uskomatonta ja ennen kaikkea eeppistä. Olen kokenut elämän surut, ilot ja oppinut nauttimaan pienistä asioista ja rakkaudesta.

View this post on Instagram

Vuosia sitten puhdistin anaalitappeja lavan takana, katsoin esiintyjien lämmittelyä ja odotin vuoroani lavalle juontamaan. Se oli yksi osa elämääni backstagella. Nyt rukoilen pappien, suntioiden ja avustajien kanssa sakastissa. Sakasti on meille se ”backstage”. ”Hyppy” näiden kahden asian kesken on suuri, mutta se osa elämääni. Kirjoitan juuri elämästäni kirjaa ja elämäni on ollut tähän asti monen mielestä outoa. En ole sopinut kenenkään kustantajan kanssa asiasta ja voi olla, että kirja on täysin omani. Kirjasta oli suuri puhe joskus aikoinaan, mutta koen, että en ole vieläkään valmis. Voin sanoa, että tämä on osa elämääni ja osa matkaani. Elämäni tähän asti on ollut surullista, outoa, iloista, monimutkaista, uskomatonta ja ennen kaikkea eeppistä. Olen kokenut elämän surut, ilot ja oppinut nauttimaan pienistä asioista ja rakkaudesta. Minulta on kysytty paljon työstäni suntiona. Todella harva tietää mitä näinkin merkittävä työ pitää sisällään. Media joskus julkaisi asiasta ja minusta tiedotteen, että suntion työ on kirkon tilaisuuksien valmistamista. Suntion työ on paljon enemmän. Itselläni on työpaikka ja lähdin opiskelemaan alaa, koska halusin löytää kanavan tehdä asioita, millä on oikeasti jokin merkitys. Aina painotan asiaa, että työ on sitä miksi sen teet. Suntio on mahdollistaja. Se mitä sillä teet on täysin käsissäsi. Suntion työ on hoitaa asioita elämän ja kuoleman välillä. Meidät koulutetaan laajasti hoitamaan kaikki asiat. Laajasalon opistoa voin suositella kaikille alalle haluaville. Lyhyesti sanottuna siellä opitaan kirkon toimitukset, teologia(monet uskonnot), AV-tekniikka, kirkon esineistön hoitaminen, suojelulainsäädäntö, kulttuuriperinnöt, muinaismuistolaki, kaikki hautaamiseen ja tuhkaamiseen liittyvät asiat, ruumiin näyttämiset, omaisien kohtaamiset, psykologia, hygieniaan liittyvät kysymykset, itsepuolustus, hätäensiapu jne.. Suntio on mahdollistaja, kuten jokainen meistä. @laajasalonopisto #suntio #church #mychurch #sex @sexhibitionofficial #meandme #mypast #bethechange #goodenergy #beyou #makeeverydaycount #godbless #lifeisajourney #ligeisagift #goodnight

A post shared by Katri Haapanen (@katrimarikahaapanen) on