Kourtney Kardashian jätti teinipoikaystävän – ikäeroa oli 19 vuotta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkisperheen vanhin sisko, 39-vuotias muotisuunnittelija ja realitytähti Kourtney Kardashian, tapaili äskettäin 20-vuotiasta Luka Sabbatia. Naisen kerrotaan lopettaneen suhteen ennen kuin se ehti kunnolla edes alkaa.

Sinkkupäivistä sielunsa kyllyydestä nauttiva Kourtney Kardashian on pannut nuoren mallirakastajansa vaihtoon. Nainen ei tapaile enää Luka Sabbatia ja hän kertoo, että nuori mies oli pelkästään lyhytaikaista hauskanpitoa varten. People-lehden mukaan Kourtney on Luka Sabbatin fani.

Kolmen lapsen yksinhuoltajaäiti aikoo nyt keskittyä miesten sijaan lastensa hyvinvointiin sekä uransa kehittämiseen. Pian koittavat juhlapyhät antavat hänelle myös runsaasti tekemistä, jonka parissa sinkkuaika kuluu jouhevammin. Hänen ja Scott Disickin lapset ovat kahdeksanvuotias Mason, viisivuotias Penelope ja kolmevuotias Reign.

View this post on Instagram

Freezing cold Cc: @jbrandjeans

A post shared by Mr. Fallback (@lukasabbat) on