Narkkari pyysi poliisin apuun – diileri uhkaili velkojen takia

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Indianan osavaltiossa Evansvillen kaupungissa asuva 62-vuotias Kenneth Dewayne Woods käveli poliisilaitokselle sisään kertoakseen, että hänen huumediilerinsä oli uhkaillut miestä. Syynä olivat maksamattomat velat.

Kenneth Dewayne Woods oli ostanut naispuoliselta huumediileriltä crackia velaksi yhteensä noin 400 dollarin edestä. Koska Woodsilla ei kaiketi ollut rahaa maksaa huumeita takaisin, alkoi diileri veljineen ja poikaystävineen uhkailla miestä. He uhkasivat muun muassa ajaa Woodsin kaupungista, vandalisoida hänen autoaan ja ampua lopulta miehen.

Yli kuusikymppinen narkkari ei keksinyt muuta keinoa kuin ilmoittaa asiasta poliisille. Woods käveli poliisiaseman ovista sisään tekemään ilmoituksen, The Smoking Gun raportoi. Hänen mukaansa diilerit olivat siihen mennessä ilmoittaneet velan kasvaneen jo 500 dollariin.