Punainen luomiväri sopii syksyyn – hittisävyt pinkistä punaruskeaan

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Klassisia meikkaustapoja on rikottu jo pitkään, sillä nykyisin on sallittua käyttää raskaita ja räikeitä meikkityylejä myös päiväsaikaan sekä yhdistellä tummaa luomiväriä ja kirkasta huulipunaa samaan aikaan. Rohkeat luomivärisävyt ovat nyt in.

Tällä kertaa esittelyyn nousee syksyyn erinomaisesti sopiva punainen. Punaisen luomivärin kanssa on syytä olla huolellinen, jotta silmät eivät näytä kuin nyrkkeilymatsin jäljiltä. Punaista voi meikata koko luomelle tai ainoastaan varjostukseksi silmäkulmiin. Pääasia on, että lopputulos ei ole suttuinen.

Tarkkaan rajatut kulmat, huulet ja silmänrajaukset viimeistelevät tyylin. Luomivärin sävyinä voi käyttää vaaleanpunaista, lilaa tai syvää tummanpunaista. Punaisessa luomivärissä on myös oma goottimainen vibansa.

View this post on Instagram

🖤

A post shared by Natalya Fomichova (@natalya_fomichova) on