Räppäri Stig Dogg lopettaa: ”Toivon ymmärrystä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Stig Dogg on lukeutunut jo pitkään suomalaisen hiphopin suosikkeihin, mutta nyt Stig Dogg on ilmoittanut lopettavansa uransa.

– Viel pikku sananen lopetuspäätöksestä. Stig Doggin paluu ja tää vuosi on ollut tosi palkitseva. Parhaalta on tuntunut päästä levyttämään uutta matskua ja keikkailemaan huikeiden artistien kanssa. (Isot kiitokset kaikille, tiedätte ketä ootte!), Stig Dogg kertoo Instagramissa.

– Kuitenkin jo keväällä päätin, että tää vuosi jää Stig Doggin uran viimeiseksi. Pää on täynnä ideoita ja on aika jatkaa matkaa kohti uusia taiteellisia sfäärejä. Tiedän, että tää on kova isku isoimmille faneille, mutta toivon ymmärrystä ja kiitän sydämestäni yhteisistä vuosista. Jäähyväiskietueella sitten vedetään kirjaimellisesti kuin viimeistä päivää. Odotan innolla kohtaamistanne.

Vaikka aika jättää Stig Doggista nyt jäähyväiskiertueen myötä, jatkaa Stig kuitenkin vielä uraansa. Parhaillaan työn alla on uutta musiikkia, jota tullaan julkaisemaan ensi vuoden puolella. Stig ei ole siis lopettamassa, vaikka Stig Doggin ura päättyy.