Valehtelija selville? Cardi B ja Nicki Minaj halutaan valheenpaljastimeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa päivittäin esitettävä The Maury Show paljastaa valheita sekä totuuksia DNA-testien ja valheenpaljastustestien avulla. Nyt mies on kutsunut arkkiviholliset Nicki Minajin ja Cardi B:n ohjelmaansa vieraaksi.

Ainakin Nicki Minaj on jo kertonut suostuneensa Maury Povichin vieraaksi legendaariseen amerikkalaisohjelmaan. Cardi B ei ole kommentoinut asiaa. Televisio-ohjelman vierailun syynä olisi naisten välille puhjennut riita sekä totuus siitä, onko Nicki Minaj luovuttanut Cardi B:n puhelinnumeron eteenpäin.

TMZ on uutisoinut, että mikäli naiset osallistuisivat ohjelmaan, joutuisi Maury tuomaan paikalle tavallista enemmän turvamiehiä. Neitokaiset tunnetaan taistelutahdostaan, eivätkä he ole säästelleet voimankäyttöä kohtaamisissaan. Kaksikko on vakuutellut sopineensa riidat, mutta harva uskoo asiaa todeksi.