Noloa vai nerokasta? Mel B pukeutui naamiaisiin Victoria Beckhamiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Spice Girls -yhtyeestä maailmanmaineeseen singahtaneet naiset ovat viritelleet paluuta lavoille. Spice Girlsin alkuperäisistä jäsenistä kaikki muut ovat suostuneet paluuseen paitsi Posh Spicena tunnetuksi tullut Victoria Beckham.

Nyt yhtyeen räväkkänä persoonana tunnetuksi tullut Mel B on esiintynyt Victoria Beckhamina naamiaisissa. Halloween-bileet olivat Heidi Klumin järjestämät ja siten niiden vieraat noteerataan useissa viihdealan medioissa. Mel B:n asuvalinta on herättänyt mielipiteitä.

Mel B julkaisi Instagramiin kuvan asustaan. Nainen kertoo kuvassa nauraneensa vatsansa kipeäksi. Hänen avec on pukeutunut Victorian aviomieheksi David Beckhamiksi. Naisen kantamassa kyltissä lukee: ”Ei, en ole lähdössä kiertueelle!”

View this post on Instagram

Yipppppeeee NY Halloween party is ON

A post shared by Scary Spice Mel b (@officialmelb) on