Mike Myers paljasti: Austin Powers saa jatkoa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Austin Powers -elokuvissa 1960-luvun brittiläinen mestariagentti herätettiin henkiin 90-luvulla hilpein seurauksin. Nyt aikoinaan huippusuosittujen komedioiden on vihjattu saavan jatkoa.

Parhaillaan Bohemian Rhapsody -elokuvassa nähtävä Mike Myers paljasti Access Online -sivustolle Austin Powersin palaavan lähitulevaisuudessa valkokankaalle. Myös tähden esittämä Dr. Evil tulee tekemään paluun jossain muodossa.

– Neljäs Austin Powers -elokuva on hyvällä mallilla. Käsikirjoituksen kirjoittaminen on vienyt aikaa, kuten niillä on tapana, Myers kertoi.

Yhtä hahmoa uudessa elokuvassa tullaan tosin tuskin näkemään. Mini Me -näyttelijä Verne Troyer nimittäin kuoli aikaisemmin tänä vuonna. Elokuvasarjan viimeisin osa oli vuonna 2002 ilmestynyt Austin Powes ja kultamuna.