Älä tee näitä virheitä keittiöremontissa – viisi yleistä mokaa listattiin

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Keittiötyylejä on kaikkiin eri mieltymyksiin. Toinen tykkää maalaiskeittiöstä, joku modernista ja kolmas espanjalaisesta tyylistä. Keittiöremontissa kannattaa muistaa muutama sääntö, jotta lopputulos on samaan aikaan käytännöllinen ja tyylikäs.

Purewow on nyt listannut viisi virhettä, joita kannattaa välttää keittiöremonttia tehdessä. Keittiölaattoja valitessa on hyvä hahmoittaa kokonaisuus, eikä luottaa vain yhteen laattanäytteeseen. Kokonaisuutta harkitessa pitää ottaa huomioon myös kodinkoneet ja niiden sijainti. Keittiöremontissa on pakko kiinnittää huomiota myös lattiaan, etenkin sen tasaisuuteen ja kuntoon.

Mahtuuko kahvinkeitin ylähyllyjen alle? Onko kaapistoissa tarpeeksi tilaa kattiloille ja säilytyksessä oleville kodinkoneille? Keittiösuunnittelun yksi kulmakivistä on käytännöllisyys. Vaikka suomalaiset ovat muiden skandinaavien tavoin ihastuneet valkoiseen väriin myös keittiössä, kannattaa siinäkin huomioida tahrojen ja läikkien näkyvyys. Valkoisessa näkyy kaikki. Aivan kaikki.