Kamala luonto! Orava yllätettiin syömästä lintuja

Ohhoh! · Tim Isokivi

Oravat käyttävät pääasiassa ravinnokseen käpyjä ja siemeniä, mutta tuoreella videolla tavataan lihan makuun päässyt kurre. Se yllätettiin syömästä pikkulintua.

Videolla halkokasan päällä istuva orava popsii hyvällä ruokahalulla käpäliensä välissä pitelemäänsä lintua. Murhanhimoisista oravista ei silti kannata vielä huolestua, sillä videon kuvaajan mukaan lintu oli jo valmiiksi kuollut.

– Katsoin takapihalleni ja päädyin todistamaan tätä näkyä kahta päivää ennen halloweenia, Rosalie Ash kirjoitti.

Vaikka oravat ovat pääasiassa kasvissyöjiä, saattavat ne toisinaan syödä myös lihaa. Ask a Naturalist -sivuston mukaan eläväksi ravinnoksi kelpaavat yleensä lintujen munat ja poikaset, mutta joskus myös täysikasvuiset linnut.