Pikkutytöllä vuoden karmivin Halloween-asu – kanniskeli päätään sylissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka halloween-asusteet voivat nykyään esittää vaikkapa julkkiksia tai meemejä, on juhlapäivänä perinteisesti pukeuduttu aaveiksi ja hirviöiksi. Kyseistä perinnettä piti näyttävästi yllä eräs filippiiniläinen taapero.

Maya-niminen kaksivuotias tyttö on herättänyt runsaasti somehuomiota halloween-asunsa ansiosta. Verkossa levinneellä videolla hän kiertää Paranaquen kaduilla keräämässä karkkia oma pää sylissään.

Mayan asukokonaisuuteen kuuluvat tekokaula ja käsivarret. Ne luovat illuusion siitä, että tyttö olisi menettänyt päänsä ja kanniskelisi sitä nyt mukanaan. Makaaberi asu herätti sosiaalisessa mediassa paitsi järkytystä, myös ihastusta sen kekseliäisyyden ansiosta.

 

Kid's Headless Halloween Costume

This kid wins Halloween 😱

Publiée par LADbible sur Mardi 30 octobre 2018