Demi Lovato joutuu loppuvuodeksi hoitolaitokseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huumeiden yliannostuksen takia hetkellisesti henkensä menettänyt artisti Demi Lovato on ollut 90 päivää selvänä. 26-vuotias nainen ei kuitenkaan halua lopettaa hoitojaksoa vielä tämän vuoden puolella. Hän on vieroitushoidossa ainakin ensi vuoden alkuun saakka.

Entertainment Tonight kertoo, että Demi Lovato on ottanut kuntoutumisensa äärimmäisen vakavasti tiedostaen, että hänellä on vielä pitkä tie edessä. Hän haluaa pelastaa elämänsä, mutta samalla taistella myös perheen ja ystävien takia. Hän on kiitollinen siitä, että saa olla edelleen elossa.

Laulaja Demi Lovato oli kokea saman kohtalon kuin Prince, Michael Jackson, Tom Petty ja Lil Peep. Demi Lovaton huumediileri oli toimittanut naiselle fentanyliinilla päällystettyjä oksikodonipillereitä vain tunteja ennen yliannostusta. Naisen työntekijät löysivät hänet elottomana ja onnistuivat pelastamaan hänen henkensä ensiapuhenkilökunnan antaman Narcan-lääkkeen avulla. Lovato on tällä hetkellä vieroitusklinikalla Chicagossa.