Oksettavaa! Mies maistoi keittoa suoraan kauhasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Buffettiruokailussa voi levitä herkästi bakteereja, mikäli ihmiset eivät noudata hygieniaa parantavia käytöstapoja ruoan lähellä. Olemme nähneet tarjoilupöytää käsillään käpälöiviä ja suoraan sinne aivastavia ihmisiä, mutta harva syö kattilasta suoraan.

Nyt sekin on nähty. Netissä leviää parhaillaan video lenkkareihin ja rentoon vapaa-ajan asuun pukeutuneesta miehestä, joka maistaa suoraan keittolounasbuffetista. Sen sijaan, että mies maistaisi keittoa esimerkiksi kaatamalla sitä kuppiin, päättää hän hörpätä kauhasta. Sen jälkeen mies panee kauhan takaisin keittokattilan sisällön sekaan.

Vaikka keittolounaan tekijät olisivat huolehtineet tarvittavasta hygieniasta ja säädöksistä, aiheutta mies omalla käytöksellään riskin ruoan pilaantumiselle. Kauppias olisi voinut laskuttaa mieheltä koko kattilallisen keittoa, koska sitä ei voi enää myydä muille asiakkaille.