Maailmankuulu suomalaispoliisi lopetti kisadieettinsä – sai eteensä valtavan hampurilaisen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolme vuotta sitten silloin vielä vaasalainen vanhempi konstaapeli Sami-Jaakko Konttas julkaisi sosiaalisessa mediassa näyttävän videon, jossa hän kuntoili toimistotuolin avulla. Video lähti yllättäen leviämään maailmalle ja muutamassa viikossa jo miljoonat ihmiset näkivät sen.

Somejaakko, Instagram

Muutama päivä sitten kerroimme kuinka Somejaakko-käyttäjänimellä videonsa julkaissut Konttas treenasi itsensä viidessä vuodessa kuin toiseksi ihmiseksi. Hän julkaisi ennen ja jälkeen -kuvat, jotka eivät jättäneet arvailun varaa. Nyt poliisin dieetti on kuitenkin viimein ohi, sillä se päättyi näyttävästi ja kertaheitolla.

Kuva: Amarillo Vaasa
Kuva: Amarillo Vaasa

Kurinalaisen treenin päättyessä Somejaakko suuntasi Vaasan Amarilloon, jossa hän otti vastaan haasteen jättimäisen hampurilaisen syömisestä. Kuvassa nähdään hieman esimakua siitä millainen useiden kilojen painoinen annos oli kyseessä. Staran saamien tietojen mukaan hampurilainen mahtui mieheen kokonaan, mutta ranskalaisia perunoita jäi hieman syömättä.