Näin Venäjällä: Tosielämän Kippari-Kalle ruiskuttaa öljyä hauiksiinsa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet venäläisestä Kirill Tereshinista, joka on käyttänyt Synthol-öljyä käsivarsien lihasmassan kasvattamiseen. Mies vierailee myös kuntosalilla, mutta nopeamman tuloksen hän saavuttaa vaarallisella keinolla. Hänen käsivartensa ovat Venäjän isoimmat.

Siihen se sitten jääkin. Miehen käsivarret ovat nimittäin naurettavan kokoiset verrattuna hänen muuhun vartaloonsa. Keinotekoiset lihakset ovat silmiinpistävän massiiviset muuten kaposen kehon rinnalla.

Tosielämän Kippari-Kalle on saavuttanut runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa. Hän päätyi muokkaamaan ulkonäköään keinotekoisesti kylästyttyään lihasten hitaaseen kasvuun tavallisen treenin ja ruokavalion avulla. Kirill löysi Synthol-öljyn netistä ja nyt hänen faninsa ostavat sitä miehelle.

Lihakset tulehtuvat Kirillin mukaan noin kerran kuukaudessa, mikä huolestuttaa etenkin hänen äitiään. Perhe ei ymmärrä, miksi nuori mies leikkii hengellään, sillä hänen käsivartensa voivat jopa irrota epämääräisen hoitomuodon takia. Syntholissa on suurinosa öljyä ja loput alkoholia sekä kipulääkettä ja tulehduksia estävää aihetta.

Entinen sotilas on ruiskuttanut öljyseosta käsivarsiinsa niin paljon, että aineen vaikutukset näkyvät hänen kehossaan vähintään viiden vuoden ajan. 22-vuotiaan Kirill Tereshinin käsivarsien ympärysmitta on nyt 61 senttimetriä

– Olen aina unelmoinut Hulkin vartalosta, Kirill kommentoi Barcroft TV:n videolla.