Hotellibussi on täynnä sänkyjä – matkan voi käyttää nukkumiseen

Autot Matkailu · Terhi Piiroinen

Cabin-niminen bussi reissaa Yhdysvalloissa Los Angelesin ja San Franciscon välillä. Bussissa on matkustajille tarkoitettuja makuusijoja, joissa asiakas voi nukkua matkan taittamisen ajan. Matka kestää yhden yön verran.

Bring Me -tiimi on testannut hotellibussia. Tiimi kuvailee makuukapseleita kodikkaiksi ja sopivan kokoisiksi. Asiakkaille on varattu ohjeiden lisäksi myös juomista ja kenkäpussit. Bussin heiluminen voi kuitenkin aiheuttaa joillekin pahaa oloa tai vaikeuttaa iltatoimien suorittamista.

Bussissa tulee luonnollisesti olla hiljaa, sillä ideana on nauttia makoisat yöunet matkan aikana. Ennen kohteeseen saapumista on mahdollista nauttia kahvia ja aamupalaa bussin oleskelutilassa. Mikäli haluaa taata kunnon yöunet ja aamusuihkun, kannattaa välimatka taittaa jotenkin toisin. Etenkin, kun hinta on kallis verrattuna lentomatkustamiseen.

View this post on Instagram

Are you ready for the road trip of your dreams?

A post shared by Cabin (@ridecabin) on