Nelli Matula somekuvassa: ”Pikkujoulusesonki on tulilla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovaa nousua kotimaisen popmusiikin kärkikaartiin parhaillaan tekevä Nelli Matula on noussut parissa vuodessa suureen suosioon, joka on vienyt hänet jo esiintymään muun muassa Blockfesteille ja MTV3-kanavan Tähdet, tähdet -ohjelmaan. Viime kesänä Blockfesteillä upean keikan heittänyt Matula on viime aikoina julkaissut upeita kuvia itsestään Instagramissa.

Nyt Nelli Matula on julkaissut alkavaan pikkujoulukauteen mainiosti sopivan päivityksen Instagramissa. Kuvassa popkaunotar kumartaa kohti kameraa seksikkääseen valkoiseen iltapukuun sonnustautuneena. Kuvansa yhteydessä Nelli toteaa pikkujoulusesongin olevan tulilla ja kysyy, että sopiiko glögi manteleilla vai ilman.

View this post on Instagram

Antiikkia, antiikkia #rähinä20 #7veljestä

A post shared by Nelli Matula (@nellimatula) on