Muistatko Janina Frostellin? Julkaisi nyt seksiä tihkuvan arkistokuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kaikkien aikojen suosituimpiin mallikaunottariin lukeutuva Janina Frostell, nykyinen Janina Fry, muodostui 1990-luvulla kotimaiseksi seksisymboliksi. Hän ryhtyi myöhemmin myös levyttäväksi artistiksi, jonka tunnetuin hitti on edelleen klubeilla ajoittain soiva I’ll Save My Tears. Lisäksi hän vieraili myös Daruden kappaleella.

Viime vuosina Janinaa ei ole kovin usein nähty julkisuuden valokeilassa, koska hän on keskittynyt lähinnä perhe-elämään. Äskettäin hän kuitenkin julkaisi kansainvälisen throwback thursday -teeman mukaisesti itsestään arkistokuvan, joka varmasti palauttaa monille mieleen 90-luvun kuuman seksisymbolin. Arkistokuvassa hänet nähdään nimittäin poseeraamassa kameralle upeissa valkoisissa bikineissä.