Näyttelijä Samuli Vauramo naimisiin Beverly Hillsissä – tunteikas kuva verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tyttö sinä olet tähti -elokuvan miespääosalla aikoinaan läpimurtonsa tehnyt suomalaisnäyttelijä Samuli Vauramo kihlautui taannoin losangelesilaisen Brittnie Jonesin kanssa. Kihlaus paljastui parin verkossa julkaisemasta kauniista kuvasta. Nyt Samuli ja Brittnie ovat menneet naimisiin Beverly Hillsissä.

Viime keväästä saakka kihloissa ollut Samuli Vauramo julkaisi Instagramissa valokuvan, jossa hän ja tuore vaimo poseeraavat Beverly Hillsin oikeustalon edustalla. Näyttelijä paljastaa kuvansa yhteydessä, että hääosuus on nyt takana, mutta varsinaisia hääjuhlia lähipiiri saa kuitenkin odottaa vielä hetken.

– Okay – family, friends, colleagues, and complete strangers – let me introduce you to Mrs. Jones! The marriage part is done, the wedding will come later, Samuli Vauramo kirjoittaa.

Los Angelesissa asuva Samuli Vauramo nähtin viimeksi valkokankaalla suomalaisessa Kääntöpiste-elokuvassa.