Ihmis-Ken paratiisilomailee Karibialla – esitteli silikoni-six-packinsa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Itsensä ihmis-Keniksi kauneusleikkausten avulla brändännyt 34-vuotias Rodrio Alves elää luksuselämää varakkaiden vanhempiensa kustannuksella. Nyt muovista nukkea muistuttava mies lomailee Dominikaanisessa tasavallassa.

Brasilialaissyntyinen Rodrigo Alves on hankkinut näyttävät vatsalihakset kauneusleikkauksissa. Mies on saanut keinotekoisen six-packin, jota hän nyt vilauttelee tuoreessa Instagram-otoksessa. Hän on lomalla unelmien paratiisirannalla, Dominikaanisen tasavallan Dreams Palm Beach Punta Canassa.

Olemme seuranneet Rodrigo Alvesin elämää kolmen vuoden ajan. Hän on käyttänyt kauneusleikkauksiin satoja tuhansia euroja ja lukuisia toipumisjaksoja. Ihmis-Kenin ulkomuotoa on muokattu yli 60 plastiikkakirurgisessa toimenpiteessä.