Opastekylttiin ihastuttava kirjoitusvirhe Kempeleessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Opastekyltteihin tulee aniharvoin kirjoitusvirheitä, sillä ne tarkastetaan usein monien silmäparien toimesta ennen asentamista ja sen aikana. Ajoittain kuitenkin pystytetään jopa hulvattomia tahattomia virheitä sisältäviä kylttejä. Nyt sellainen on huomattu Kempeleessä.

Kunnan monitoimihallin liepeillä sijaitsevaan opastekylttiin on nimittäin eksynyt pienimuotoinen kirjoitusvirhe, joka tosin aiheutti heti tuoreeltaan lähinnä ihastusta. KEMPELEHALLI-nimen sijaan kyltissä nimittäin lukee KEMPELEHALII. Kuvat opastekyltistä leviävät parhaillaan sosiaalisessa mediassa.

– Piti varmuuden vuoksi ajaa lenkki, et lukeeko kummastaki suunnasta samallalailla. No ei kait siinä… halitaan vaan, erään kuvapäivityksen yhteydessä todettiin ja epäiltiin olisiko kyse ollut sittenkin nuorison puuhista.

Kempeleen kunnanjohtaja Tuomas Lohi kommentoi asiasta uutisoineelle Ilta-Sanomille, että uusi korjattu kyltti on jo tilattu. Näin ollen alueella asuvien kannattaa pikaisesti käydä katsomassa kyltti omin silmin. Kunnanjohtaja vahvisti samalla, että myös hänen mielestään haliminen on suotavaa.

https://www.instagram.com/p/Bo326IYhbnN/