50 erilaista tapaa syödä – tunnistatko omasi?

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisten ruokailutottumukset ja pöytätavat eroavat toisistaan, minkä moni on voinut ulkona syödessään ja matkustellessaan huomata. Erot syntyvät kulttuureista ja kasvatuksesta, mutta ne voivat toisinaan johtua myös ajattelemattomuudesta ja huonosta käytöksestä.

Nyt Kevin Parry esittelee osuvalla videollaan 50 erilaista tapaa syödä. Osa ihmisistä nautiskelee ruoastaan hitaasti ja osa syö ahmien. Toiset syövät kaikkea lautaseltaan sekaisin kun taas osalle ihmisistä on hyvin tärkeää, että jokainen annoksen elementti on lautasella toisistaan erillään.

Kevin Parry on tullut monille tunnetuksi viraaliksi levinneillä videoilla, joista viimeisimmässä Parry esitteli 75 erilaista kuskia liikenteessä ja erilaisia tapoja herätä. Kevin Parry on työskennellyt aiemmin myös animaattorina muun muassa Kubo ja samuraiseikkailu -elokuvassa ja Boksitrollit-elokuvassa.