Ehkä ette olekaan unelmapari? Nämä merkit paljastavat

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Parisuhteissa on useita eri tasoja aina tutustumisesta ihastumiseen ja rakastumisesta vakiintumiseen. Jotta suhde voi edetä lopulta pitkäksi rakkauden liitoksi, tulee siinä olla enemmän onnea kuin ongelmia. Jo alkuvaiheessa moni asia määrittelee tulevaisuutta.

Mikäli kumppanin kanssa ei uskalla keskustella vaikeista aiheista, voi kommunikaatio jäädä lopulta köyhäksi ja rehellisyys vaarantua. Kyse ei ole jatkuvasta asioiden analysoimisesta tai vatvomisesta, mutta ongelmien ilmetessä on niihin pystyttävä puuttumaan. Suhde ei voi olla niin heikoissa kantimissa, että ongelmien esiin ottaminen voi olla eron syy, Elite Daily muistuttaa.

Jos kuitenkin yhdestä ja tietystä asiasta tulee aina riitaa tai mielipahaa, ei pariskunta selkeästi ole osannut selvittää ongelmaa tai päässyt siitä yli. Ongelma poistuu tuskin ajan kanssa, joten ehkäpä kumppanukset eivät vain sovi toisilleen. Yksi varmin merkki on suhteen aiheuttaman ahdistuksen lisääntyminen ja epävarmuus. Aito kumppani tuntuu oikealta, turvalliselta ja mukavalta – ilman vakuuttelua asiasta.