Supermallien supermalli kävellyt jo yli 500 näytöksessä – yhä häikäisevä näky!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supermalli Gisele Bündchen on ollut hänen aviomiehensä Tom Bradyn kanssa naimisissa jo yli yhdeksän vuotta. Pariskunnalla on yhdessä kaksi lasta Vivian Lake Brady ja Benjamin Brady. Kolme vuotta sitten pariskunnan avioliitto koki kriisin, mutta selvisi siitä kuitenkin entistä vahvempana.

Splash
Kuva: Gisele Intimates

Nyt suosittu malli päästi Vogue-lehden toimittajan kotiinsa osallistuessaan haastatteluun, jossa mies kysyi häneltä kameran kuvatessa 73 ripeää kysymystä. Kun toimittaja saapui tähden kotiin, hän oli juuri tekemässä allekirjoituksia uuteen kirjaansa.

37-vuotias Gisele Bündchen on ehtinyt tekemään malliuransa aikana paljon. Hän kertoi kävelleensä jo noin 500 muotinäytöksessä, minkä lisäksi hän on poseerannut eri muotijulkaisujen kansikuvissa arviolta tuhannesta kahteen tuhanteen kertaan maailmanlaajuisesti.