Näin järjestät astetta tyylikkäämmät pikkujoulubileet – panosta pieniin yksityiskohtiin

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Olipa kyseessä tupaantulijaiset, halloweenjuhlat, pikkujoulut tai vappu, voi tilaisuutta juhlia kotioloissa. Tasokkaat juhlat eivät välttämättä vaadi pitopalvelua tai kalliita tarjoiluja. Usein riittää, että näkee vaivaa oikeanlaisiin yksityiskohtiin.

Juhlien järjestäminen alkaa vieraiden kutsumisella. Nykyisin tekee vaikutuksen, jos panostaa kutsuun ja luo jokaiselle vieraalle henkilökohtaisen pyynnön paikalle saapumisesta. Ilmoita kutsussa minkälaista syötävää juhlissa tarjoillaa, jotta kukaan ei tule pikkunaposteltavan bileisiin nälkäisenä.

Juhliin kannattaa tehdä oma baari. Juomatarjoiluun kannattaa sisällyttää myös alkoholiton vaihtoehto sekä mahdollisuus vieraiden omien juomien jäähdyttämiseen. Ruokaa kannattaa varata riittävästi, sillä nolointa on, jos tarjoilut loppuvat kesken. Sormiruoka on aina loistava ja toimiva ratkaisu illanviettoihin, PureWow vinkkaa.

Musiikki on olennainen osa juhlintaa, joten järkevintä on toistaa kappaleita esimerkiksi ennakkoon laaditulta soittolistalta. Markkinoilla on nykyisin runsaasti Bluetooth-kaiuttimia, joiden äänentoistolaatu riittää isompaankin asuntoon.

Vieraisiin tekee vaikutuksen, jos asunnosta on koristeltu ainakin yksi nurkka huolellisesti juhlien teeman mukaan. Isäntäväen on myös hyvä varmistaa etukäteen, että vessasta löytyvät kaikki mahdolliset tykätarpeet, kuten riittävä määrä vessapaperia ja tarvittaessa ilmanraikastin tai tuoksukynttilä.

View this post on Instagram

ホームパーティー協会 ポットラックテーブル * フードのテーマは デリ! * * こんばんは! 昨日のホームパーティー協会 主催のパーティー! 一級生でテーブルを完成させる お題で、フードはデリをテーマに しました! どれを食べても美味しくて、 テーブルコーディネートの お月見の和な雰囲気とは また違う、華やかなテーブルに なりました! どれを食べても美味しくて、 楽しかった〜! 私は二枚目の、 12品目の贅沢サラダ! 根菜は素揚げにして、 れんこんチップスで 食感をカリッとさせました! テーマによって全然違って 楽しい✨ 全てが勉強になります😋✨ * * * @homepartykentei @soeasykawaii #日本ホームパーティー協会 #ホームパーティー検定 #ポットラック #ホームパーティー #デリ #テーブルコーディネート #贅沢サラダ #パーティーフード #deli #homeparty #yummy #tablesetting #foodstagram #instafood #lin_stagrammer #japan #potluck #cookingram

A post shared by toshiko.y (@kirakira.spoon) on