Voitko katsoa nauramatta? Farmarin naurusta kansainvälinen viraalihitti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollantilainen RTV Noord on julkaissut taannoin viraalihitiksi nousseen videon, jolla kuullaan erään kanalan omistajan erikoinen nauru. Mies kuulostaa nauraessaan siltä, että hän olisi niellyt kukon kokonaisena.

Rob Mulder haastattelee Alankomaiden Groningenin maakunnassa kananäyttelyssä mukana olevaa kanalan omistajaa, Frederik van Wijkiä. Kaksikko kuitenkin purskahtaa nauruun kesken haastattelun. Hekottaminen yltyy entisestään, kun toimittaja kuulee kanafarmarin naurun.

Tätä videota ei pysty katsomaan nauramatta. Frederik van Wijk kuulostaa itsekin kanatarhan asukkaalta haukkoessaan happea nauramisen välillä. Hän saa toimittajan nauramaan kaksinkerroin lattialla, ja koko haastattelutilanne nousee viraalihitiksi.