Mitä vihaat? Näin eri ikäiset vastasivat vaikeaan kysymykseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset käsittelevät vihan tunteita monin eri tavoin. Vihan kohteet voivat myös iästä ja kokemuksista riippuen olla hyvin erilaiset. Nyt tuoreella YouTube-videolla ihmiset aina nuorista vanhuksiin saakka kertovat mitä he vihaavat eniten.

Glamour Magazine -lehti on tuonut kaikenikäiset ihmiset yhteen yhden ja saman kysymyksen äärelle. Tällä kerralla aiheeksi on otettu viha ja kysytty, mitä ihmiset vihaavat eniten. Iän jakautuessa viisivuotiaista pikkutytöistä aina 75-vuotiaisiin isoäiteihin saakka myös vastaukset olivat keskenään hyvin erilaisia.

Nuorten ja lasten vihan kohteet liittyivät yleisimmin ärsyttäviin ihmisiin ja esimerkiksi piirrettyihin. Teini-ikäiset tytöt vihaavat eniten ilkeitä tyttöjä ja kiusaamista. Aikuisten vihan kohde liittyi usein muihin ihmisiin ja esimerkiksi ruokiin, jotka tuntuivat inhottavilta suussa.