Paras piirakka-aika alkoi! Näin koristelet leivonnaiset persoonallisesti

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Piirakat ovat mainioita juhlatarjottavia, välipaloja tai suolaisena versiona jopa ateriaksi sopivia. Perinteisesti piirakkaan tulee pohja ja sen päälle täytteet. Jos kuitenkin haluaa tarjoilulle lisänäköä, kannattaa koristeluun satsata piirun verran enemmän.

Piirakkaleipurit hyödyntävät monenlaisia ideoita leivonnassa. Piirakkaa voi kuorruttaa taikinalla mitä kekseliäimmillä tavoilla, kuten leikata tähtikuvioita, taikinakierteitä tai kukkakuvioituja kuorruteita piirakan päälle.

Tasty Presents -kanavan jaksossa on esitelty erilaisia tapoja valmistaa tai koristella piirakoita. Videolla neuvotaan, että piirakkareseptejä voi muokata usein makunsa mukaan ilman, että ohjeita tarvitsisi seurata orjallisesti. Videolla uppoudutaan myös muiden leivonnaisten valmistamiseen.

How To Be A Better Baker

Become a better baker with these easy tips and tricks! ✨

Publiée par Tasty sur Vendredi 9 novembre 2018