Perheeseen syntyi jo 21. lapsi – synnytys kesti vain 12 minuuttia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Britannian suurimpaan perheeseen on syntynyt 21. lapsi. Supersuurperheen vanhemmat, Susan ja Noel Radford, sanoivat vuosi sitten, etteivät tee enää lisää lapsia. He kuitenkin saivat viime viikolla terveen tyttövauvan, ja tällä kertaa päättivät, että Bonnie Raye -niminen lapsi on todella heidän viimeisensä.

Susan ja Noel Radfordin esikoinen syntyi 29 vuotta sitten, kun he olivat ainoastaan 14- ja 17-vuotiaita. Sittemmin heille on siunaantunut yhteensä 21 lasta. He ajattelivat taannoin saavansa ainoastaan kolme lasta, The Sun uutisoi.

Susan on ollut raskaana yhteensä 15 vuotta elämästään ja tuoreimman tulokkaan synnytys kesti 12 minuuttia. Perheen vanhimmat lapset ovat jo niin ikään saaneet omaa jälkikasvua, joten perheen lasten lisäksi talossa hoidetaan toisinaan myös lastenlapsia. Radfordien elämää voi seurata brittiläisellä Channel 4 -kanavalla 15 Kids and Counting -sarjassa.

View this post on Instagram

Pure perfection 😍#5daysold

A post shared by Radford Family (@theradfordfamily) on