Viihdytkö yksin? Nämä luonteenpiirteet yhdistävät sinut kanssaihmisiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

On eri asia olla yksin kuin yksinäinen. Osa ihmisistä viihtyy omassa seurassa, eivätkä he kaipaa muita ihmisiä ympärilleen. Tällaisia henkilöitä kuvaillaan usein erakkosieluiksi. Yksin viihtyvillä ihmisillä on usein samankaltaisia luonteenpiirteitä.

He saattavat olla hyvinkin itsetietoisia ja osaavat lukea omaa hyvinvointia äärimmäisen taidokkaasti. He tunnistavat omat vahvuudet ja heikkoudet sekä pystyvät asettamaan realistisia tavotteita elämään. Itsenäiset ihmiset tekevät harvoin samoja virheitä uudestaan elämässään, sillä he mieltävät täällä kulkemisen yhdeksi isoksi oppitunniksi.

On jalo taito viihtyä omassa seurassaan. Yksin paljon aikaa viettävät henkilöt eivät arvioi omaa arvoaan ulkoisen habituksen tai varallisuuden mukaan. He osaavat myös arvostaa aikaa ja harvinaisia, muiden ihmisten kanssa vietettyjä hetkiä. Itsekseen ollessa oppii myös erinomaiseksi kuuntelijaksi.

Samalla voi kasvattaa omaa rohkeuttaan ja itsetuntoaan terveelle pohjalle. Realistisella asenteella elävä erakkoluonne ei kuluta aikaansa muiden tuomitsimiseen ja hän onkin usein ymmärtäväinen ja anteeksiantavainen. Oman tiensä kulkijat ymmärtävät elämän haurauden ja pyrkivät hyvään, Powerful Mind -sivusto listaa.