Ihmis-Ken paljasti rajusti muokatun vartalonsa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmis-Ken, eli brasilialainen Rodrigo Alves, haluaa näyttää muovinukelta. Hän on muokannut kehoaan ja ulkonäköään plastiikkakirurgisilla toimenpiteillä yli 60 kertaa. Nyt hän poseeraa viettelevissä rantakuvissa.

Brasilialaissyntyinen 34-vuotias Rodrio Alves elää luksuselämää varakkaiden vanhempiensa avulla. Hän lomailee parhaillaan Dominikaanisessa tasavallassa, Karibialla, upeissa rantamaisemissa. Karibian aurinko on innostanut silikonivatsalihaksilla varustetun Alvesin poseeraamaan kameralle seksikkäästi.

– Tuntuu hyvältä olla lomalla isosta kaupungista, loisteesta ja salamavaloista. Saan taukoa meikkaamisesta ja paineista, että minun tulee aina näyttäytyä tällättynä, ja saan olla luonnon helmassa rentoutumassa vailla huolia,

Hän on lomalla unelmien paratiisirannalla, Dominikaanisen tasavallan Dreams Palm Beach Punta Canassa. Hän on käyttänyt kauneusleikkauksiin satoja tuhansia euroja ja lukuisia toipumisjaksoja. Rodrigo Alves vietti hiljattain hetken aikaa Big Brother -talossa, kunnes tuotantoyhtiö päätti poistaa hänet arveluttavan käytöksen takia.