Madonna joi viiniä lusikalla – kuvasta paljastui hämmentävä yksityiskohta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Elokuussa 60 vuotta täyttänyt poplaulaja Madonna on aktivoitunut viime vuosina sosiaalisessa mediassa. Nyt nainen julkaisi erikoisen videon, jolla hän juo viiniä lusikalla. Hän on nimennyt viinilasillisen päivän keitoksi.

Portugalin pääkaupunki Lissabonin lähellä sijaitsevassa Sintran kaupungissa asuva Madonna on herättänyt kummasteluja tuoreella videollaan. Nainen saa nykyisin kuvista ja videoista runsaasti kritiikkiä ulkonäkönsä vuoksi. Nyt Madonna on esiintynyt videolla erittäin antavassa asussa paljastaen muhkean rintavakonsa.

Viinilasista lusikalla siemauksia ottava nainen on myös turvottanut huuliaan keinotekoisesti. Madonnan fanit ovat toivoneet, että poptähti osaisi vanheta arvokkaasti ilman, että turvautuisi liikaa kauneusleikkauksiin. Madonna on julkaissut omaa nimeä kantavan kosmetiikkatuotesarjan.

« Soup du Jour…………..🍷 #midnightsnack » -Madonna

Publiée par Madonna sur Samedi 10 novembre 2018