Sinunko perheesi omituinen? Katso ensin nämä esimerkkitapaukset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisesta mediasta voi löytää paljon hauskoja keskusteluita ja osallistua niihin tuntemattomien ihmisten kanssa erilaisten aihetunnisteiden avulla. Nyt televisiopersoona Jimmy Fallon on huomannut erään huvittavan puheenaiheen nousevan Twitterissä suosituksi.

Juontaja Jimmy Fallon otti omassa keskusteluohjelmassaan esille hauskimpia twiittejä, joissa ihmiset kertoivat heidän omituisista perheistään. Fallon löysi huvittavia esimerkkejä oudoista perheistä #MyFamilyIsWeird -aihetunnisteen avulla ja luki niistä koomisimmat omassa lähetyksessään.

Eräs Twitterin käyttäjä paljastaa kyseisellä avainsanalla varustetussa twiitissään, että hänen isoäitinsä pitää muovikasveja oikeassa mullassa, että ne tuntuisivat aidommilta. Toinen taas kertoi, että hänen isoisänsä tapasi aina istua nojatuolissaan viltin alla ilman housuja. Joka kerta kun hän päätti nousta tuolista ylös hän huusi: ”Punainen valo”, että lähellä olevat ihmiset tietäisivät sulkea silmänsä.