Täydellisen naisen talo tuhoutui Kalifornian maastopalossa – lohduton kuva Instagramiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjassa esiintyneen Camille Grammerin talo on tuhoutunut Kaliforniassa riehuvien maastopalojen seurauksena. Nainen kiittää pelastushenkilökuntaa rohkeasta taistelusta liekkimerta vastaan.

Televisiotähti Camille Grammer on kertonut Malibussa sijaitsevan kotinsa tuhoutuneen tulipalossa monen muun julkkiksen tavoin. Hän julkaisi kodistaan kuvan Instagramiin kertoen, että hän on kodin menettämisestä huolimatta onnellinen perheensä selviytymisestä. Lisäksi hän kiittää palohenkilökuntaa, joka teki kaikkensa talon pelastamiseksi.

Kaliforniassa riehuvat maastopalot ovat polttaneet useiden perheiden kiinteistöjä maan tasalle. Camille Grammer on Frasier-tähti Kelsey Grammern ex-vaimo. Camille ja Kelsey Grammer olivat naimisissa 14 vuoden ajan, mutta suhde päättyi vuonna 2011.

View this post on Instagram

Sadly my house couldn’t be saved. The courageous firefighters were able to save my cars and personal items recovered from my home. I thanked the fire chief and his team of firemen for all of their hard work. He took the time to explain what happened and I’m grateful for all of their hard work trying to save my home. Sad we lost our home but grateful that my family is safe. Luckily we quickly evacuated our house yesterday after a patrol car drove up the street announcing mandatory evacuations. I’m grateful for my lovely neighbors and friends who kept me informed and for their help this evening. 🙏 Thank you all for caring 💜 #woolseyfire #malibu. Special thanks to Fire Chief Rash and his brave team of firefighters. 🙏

A post shared by Camille Grammer Meyer (@therealcamille) on