Täydellisen naisen talo tuhoutui Kalifornian maastopalossa – lohduton kuva Instagramiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjassa esiintyneen Camille Grammerin talo on tuhoutunut Kaliforniassa riehuvien maastopalojen seurauksena. Nainen kiittää pelastushenkilökuntaa rohkeasta taistelusta liekkimerta vastaan.

Televisiotähti Camille Grammer on kertonut Malibussa sijaitsevan kotinsa tuhoutuneen tulipalossa monen muun julkkiksen tavoin. Hän julkaisi kodistaan kuvan Instagramiin kertoen, että hän on kodin menettämisestä huolimatta onnellinen perheensä selviytymisestä. Lisäksi hän kiittää palohenkilökuntaa, joka teki kaikkensa talon pelastamiseksi.

Kaliforniassa riehuvat maastopalot ovat polttaneet useiden perheiden kiinteistöjä maan tasalle. Camille Grammer on Frasier-tähti Kelsey Grammern ex-vaimo. Camille ja Kelsey Grammer olivat naimisissa 14 vuoden ajan, mutta suhde päättyi vuonna 2011.

https://www.instagram.com/p/BqCOiPtFftt/

https://www.instagram.com/p/BhXtfDqhtCO/