MTV Katsomo on nyt mtv – suosikkisarjat voi katsoa ennakkoon verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mediasisältöjen kulutus ajasta ja paikasta riippumattomissa digitaalisissa palveluissa on kasvanut merkittävästi. Mediayhtiö MTV:n panostus näkyy nyt jakelu- ja brändiuudistuksena, joiden myötä MTV Katsomon tilalle on tänään avattu suoratoistopalvelu mtv. Uusiutunut palvelu tuo päivittäisen kotimaisen ohjelmasisällön katsottavaksi heti vuorokauden vaihtuessa.

– Uudistuneen mtv:n tavoitteena on olla digitaalisen videokulutuksen edelläkävijä. Muutoksen myötä kaikki meidän päivittäiset kotimaiset televisio-ohjelmamme, kuten Salatut elämät, julkaistaan palvelussa katsottavaksi jo vuorokauden vaihtuessa, kertoo liiketoimintavastaava Tapio Haaja.

– Ulkomaisissa ohjelmissa muutos tulee voimaan vaiheittain, jahka sopimuksia saadaan neuvoteltua. Kaikki liveohjelmat, kuten suuret viihdeshow’t ja ajankohtaisohjelmat ovat puolestaan katsottavissa suorana samaan aikaan lineaarilähetysten kanssa. Jatkossa uutta ohjelmasisältöä tullaan hankkimaan ja julkaisemaan yhä enemmän digilähtöisesti.

MTV-palvelun käyttö on kasvanut kuluvan vuoden aikana 45 prosenttia edellisvuodesta. Lokakuu oli kaikkien aikojen katselluin kuukausi, jolloin videokäynnistyksiä oli lähes 20 miljoonaa.

– Pystymme tarjoamaan entistä laajempaa tavoittavuutta, parempaa kohdentamista ja yhä monipuolisempia digimainosvaihtoehtoja yhdessä Suomen ylivoimaisesti katsotuimman kaupallisen television lineaarisen alustan kanssa, kertoo MTV:n toimitusjohtaja Jarkko Nordlund.