Onko elämäsi hektistä? Näillä vinkeillä rentoudut nopeasti

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Suorittajakeskeisessä maailmassa saattaa olla hankalaa pysähtyä ja nauttia rennosta oleskelusta. Mikäli rauhoittuminen ja hetkeen pysähtyminen tuottaa hankaluuksia, voi kokeilla muutamaa vinkkiä oikeanlaisen tunnelman saavuttamiseksi.

Laavalamput hypnotisoivat katsojansa. Kotiin voi ostaa vaikkapa makuuhuoneen nurkassa loistavan laavalampun, jonka sisällä kulkevaa ainetta voi jäädä seurailemaan ja saavuttaa siten mielenrauhaa. Yhtä tehokasta on koiran kanssa suoritettu kävelyenkki, meditointi tai päiväunet.

Koska olet viimeksi lukenut kirjaa? Käy kirjastossa ja uppoudu sanataiteen maailmaan. Myös jooga ja lempielokuvan katsominen saattavat antaa tarvittavan hetken joutenololle. Mikäli tarvitset rentoutumiseen ulkoista apua, niin sitä tarjoaa suomalainen Vieno, jonka verkkosivuilla on kuunneltavissa ilmaiseksi kattaava joukko rentoutuksia.