Pia Lamberg huippusensuellina – kuvat saavat miehet sekaisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaista naiskauneutta ei kovin usein noteerata kansainvälisissä medioissa, vaikka samaan aikaan kaikkien naapurimaiden supermalleja ihaillaan esimerkiksi bikinikuvissa. Viime vuosina uraa maailmalla on kuitenkin tehnyt suomalainen missikaunotar Pia Lamberg, joka julkaisee nykyisin aktiivisesti kuviaan.

Malliuraa edelleen tekevä Lamberg nähdään poseeraamassa huippunäyttävänä Balilla sijaitsevassa Mulia Resortissa yhdysvaltalaisen valokuvaaja Thomas Louvagnyn ikuistamana.

View this post on Instagram

☀️☀️☀️

A post shared by Pia Lamberg (@pialamberg) on

View this post on Instagram

☀️☀️☀️

A post shared by Pia Lamberg (@pialamberg) on

Miss Suomi 2011 Pia Lamberg aiheutti aikoinaan kohun luopumalla missikruunusta kesken missivuoden, jolloin ensimmäinen perintöprinsessa Sara Sieppi peri missikruunun. Sittemmin Lamberg ei ole juuri julkisuudessa paistatellut, mutta sosiaalisessa mediassa hän julkaisee kuviaan aktiivisesti.